Dura Healing Touch és Delfinagyminta programozás


1 órás foglalkozás ára 6000 Ft/alkalom


Jelentése:

Magyarul egyszerűsítve így lehetne megfogalmazni a módszert: A gerincvelői folyadék keringésének harmonizálása könnyed érintésekkel.


A módszer lényege:

Elsősorban a keresztcsonti-koponyacsonti tartományt kezeljük - hiszen a dura, vagyis a gerincvelői folyadék itt kering.

Ehhez a rendszerhez, a koponya, az agy- és gerincvelői folyadék, a hozzá tartozó kötőszövetek és a keresztcsont tartozik.

A fogások és érintések nagy része erre a területre tehető, de mint minden módszernél, itt is az egész testet kezeljük, hiszen ennek a keringésnek is az egész testre van hatása.

A kezelés épp úgy oldja az érzelmi blokkokat, ahogyan feszültségmentesíti a váz- és izomrendszerünket.

A módszer leírása:

A gerincvelői folyadék az agyban termelődik. A koponyacsontok folyamatosan (persze alig észlelhetően) kitágulnak, majd összeszűkülnek, éppen mint a keresztcsont. Ez a folyamat tartja áramlásban a gerincvelői folyadékot a központi idegrendszerben, alkalmasan tartva az idegeket az impulzusok továbbítására. Az agy ugyanis elektromos impulzusokká alakítja a fizikai érzeteket.

Az agy elektromos jelei pedig a gerincvelői folyadék segítségével továbbítódnak az agy további részeihez és az agy kiadja a parancsot a pl. mozdulat elvégzésére. Ezért különösen fontos, hogy a gerincvelői folyadék szabadon, a maga megfelelő ritmusában áramoljon. Ez a ritmikus pulzálás nagyban hasonlít a delfinek hullámmozgásához.

A kezelő a különböző érintések által ezeket a pulzálásokat, a csontok finom mozgásának ritmusát érzékeli és harmonizálja, a csontok, sejtek, tulajdonképpen a szövetek ellazításával.

Tehát a cél a gerincvelői folyadék akadálytalan áramlásának és ezáltal a központi idegrendszer zavartalan működésének biztosítása, melynek hatására az öngyógyító mechanizmusok is beindulnak.

Kezelés közben gyakori, hogy a vendég elalszik, vagy egyszerűen relaxált állapotba kerül. Ezen idő alkalmával lehetőség nyílik egy gondtalan pihenésre. Gyakran a kezelt személy szintén érzi a rendszer "lüktetését" épp úgy, mint a kezelést végző személy.

A kezelés elsősorban kezelőágyon történik (esetleg a földön, matracon). Váltóruha szükséges, könnyed – kényelmes öltözék.

Elsősorban a következő problémáknál ajánlom:

- fejfájás, migrén

- érzelmi-, idegrendszeri problémák, depresszió

- stressz mentesítés

- nyaki-, váll- és hátfájdalom

- gerincbántalmak

- koncentrációs zavarok, tanulási nehézségek

- hallás-, beszédproblémák

(a teljesség igénye nélkül)                                                                                                                                    Vissza a főoldalra


Delfin agyminta átprogramozás:

A Delfin agyminta átprogramozás eredetileg Neuro-Muszkulárius-Kortikus Átprogramozás volt.

A név első tagja az idegrendszerre, a második a test izomzatára, a harmadik része pedig a motorikus folyamatokat irányító agykéregre utal. Ez a három rendszer folyamatos kommunikációban vannak egymással - ennek a kapcsolatnak a minősége nagyban meghatározza a test egészségi állapotát és kiegyensúlyozottságát.

Ezt a kiegyensúlyozást egy gyakorlatsorral - közösen - állítjuk vissza. A gyakorlatot földön fekve, különböző finom mozgásokat végezve és mindeközben testünket alaposan megfigyelve végezzük. A foglalkozást vezető személy folyamatosan adja az instrukciókat, nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy a testünket megfigyeljük.

A gyakorlatsor tulajdonképpen azt a célt szolgálja, hogy testünket megszabadítja a régi korlátozó beidegződésektől. Agyunknak új, gazdaságos mintát mutat a mozgásra.

A gyakorlat oldja a blokkokat és az izom- és vázrendszerben megakadt görcsöket, így a mozgásunk újra könnyed, felszabadult lehet.

Aki ezt a gyakorlatot egyszer végigcsinálta, többször már nem szükséges (de természetesen ismételhető, ahányszor jólesik), mert a test emlékszik rá.

Ez a gyakorlat nagyban összefügg, a fent részletezett gerincvelői folyadék harmonizálásával, csak ebben az esetben egy mozgássorral végezzük a "programozást", a fenti kezeléssel pedig emlékeztetjük, visszaharmonizáljuk.A fent leírtakhoz felhasznált irodalmak egyike: Amorah Quan Yin: Szellemi átalakulás és öngyógyítás a Plejádok Fényküldötteivel c. könyve

                                                                                                                                        Vissza a főoldalra


Gyakran Ismételt Kérdések - Kraniál relaxáció

 

feltöltés alatt...


Elérhetőség

Miklós Gabriella

Angyalfény Központ
1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.


+ 36 30 5020240