"Önéletrajz"

Nevem Miklós Gabriella

Budapesten születtem és élek a mai napig.

Hivatásomat tekintve Segítő vagyok. Ez azt jelenti, hogy a hozzám fordulókat segítem a tőlem telhető legjobb módon. Ismereteimet, tudásomat ajánlom fel ilyenkor. Mozgás-masszázs terápiával, energiagyógyászattal és integrált érzelmi oldásokkal állok a hozzám fordulók rendelkezésére. Szeretem és tisztelem az embereket, és önzetlenül segítek, amikor csak tudok ezért is a világ legtermészetesebb dolga számomra, hogy a szolgálatot választottam.

Fő tevékenységeim, melyekkel a hozzám fordulókat segítem:

Időnként mindenkinek szüksége lehet a segítségre.

Az első, és egyben legnagyobb lépés a testi-lelki gyógyulás felé, ha tudunk segítséget kérni. A második, ha azt el is tudjuk fogadni. A harmadik, ha teszünk önmagunkért!

Ha Önnek is segítségre van szüksége, kérem forduljon hozzám bizalommal. Mindig nagy megtiszteltetés számomra, ha a hozzám fordulók bizalmukba fogadnak azzal, hogy eljönnek a kezelésre.

Várom Önt is Szeretettel!

 

Gabi


 

A Mayanova Reiki Közösség Tanáraként Sok Szeretettel várlak Reiki tanfolyamjaimra, workshopjaimra.

Reiki tanárként hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy mindazoknak, akik jelentkeznek hozzám a legjobb tudásom szerint adhatom át ismereteimet. Csodálatos dolog, ha valakinek segíthetek a spirituális útjának elején. Valamint nem tudok elképzelni annál nagyobb megtiszteltetést, hogy olyan személyt taníthatok, aki végül nálam nagyobb tudású Mesterként halad tovább az útján.

Ezzel az alázattal haladok az utamon tovább és szeretettel elfogadom teendőimet, melyet születésemmel hoztam magammal.

A tudás mindannyiunkban benne van. Azért születtünk, hogy ezt a tudást újra előhozzuk és megtapasztaljuk. Sokszor, hogy ezt a tudást visszahozzuk, elmegyünk egy tanfolyamra, vagy közösségbe.


Elérhetőség

Miklós Gabriella

Angyalfény Központ
1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.


+ 36 30 5020240